Asiani koskee Teiltä hankkimaani koiranpentua. Kyseisessä yksilössä on esiintynyt erinäisiä vikoja ja puutteita. Tässä ne ovat listan muodossa:

1. Koko. Tämä eläin ei todellakaan ole kahdeksan viikon iässä 38-kiloinen hirviö, vaan todella pienikokoinen. En jaksa uskoa, että tämä on aikuisenakaan niin iso, että voisin päästää sen metsästämään omatoimisesti hirviä ruoakseen. Uskallanpa peräti väittää, että peurankin kaataminen tulee olemaan tälle olennolle hyvin haasteellista.

2. Ulkomuoto. Eihän tämä näytä yhtään pelottavalta! Millä minä nyt pidän naapuritalon lättähatut kauhun vallassa silloin kun en ole itse paikalla?

3. Luonne. Pentu on hieman hiljainen ja unelias, koska se käsittääkseni kaipaa emoaan ja sisaruksiaan. Eihän sellainen sovi! Pennun piti olla kroonisesti kiukkuinen ja tähän ikään mennessä sen oli tarkoitus olla jo niin häijy, että Hitler, Stalin ja Pol Pot olisivat näyttäneet sen rinnalla partiopojilta. Olen perin pettynyt!

4. Käytös. Keittiön pöydän pitäisi olla nyt järsittynä hammastikuiksi, mutta ei, niin ei ole tapahtunut! Pentu NUKKUU pöydän alla jalkojeni välissä niin suloisesti, etten raaski lähteä tästä edes vessaan, vaan olen kuunnellut kupla otsassa sen tuhinaa jo pari tuntia. Häpeällistä!

5. Muut viat ja puutteet.

                - Takapää vuotaa keltaista nestettä matolle.

                - Takapää vuotaa ruskeaa juttua. Pääasiassa matolle.

                - Eläin vinkuu ikävissään. Ei murise. Vinkuu. Perin noloa.

                - Eläin leikkii silloin kun ei nuku tai syö. Leikkii. Ei jahtaa hampaat irvessä naapurin lättähattuja, vaan leikkii!

Eläin on siis ollut kaikin puolin toisenlainen kuin tilauksessani on mainittu. Palauttaisin eläimen välittömästi, ellei se olisi niin suloinen. Liitteenä kuva eläimestä kaikkine noloine vikoineen ja virheineen: