Törmäsin viikonlopun mittaan taas tähän nyky-yhteiskuntaamme riivaavaan perusteettomaan rasistiksi leimaamiseen. Nykyäänhän ihminen on joidenkin valistuneiden ihmisten mielestä rasisti, jos hän ei kova-äänisesti ylistä kaikkia vähemmistöjä tai maahanmuuttajia ja samaan hengenvetoon hauku kaikkia kantasuomalaisia. Jos käytät maahanmuuttaja-sanaa negatiivisessa yhteydessä, olet punaniskainen rasisti. Jos käytät maahanmuuttaja-sanaa neutraalissa yhteydessä, olet vähintäänkin suvaitsematon paska, todennäköisemmin kuitenkin samanlainen punaniskainen rasisti, Ku Klux Klanin perustajajäsen ja paatunut uusnatsi kuin tuo negatiiviseen sävyynkin kommentoiva ihmishirviö. Tällä kertaa Hänen Ylhäisyytensä herra/rouva/neiti Syyllistäjä tarttui seuraavaa uutista koskeneeseen kommenttiini:

www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsinki+kelpaa+taas+lapsiperheille/1135253100251

Jutussa on käytetty kuvituksena otosta, jossa maahanmuuttajapariskunta ihailee perheeseensä syntynyttä hurmaavaa pientä ihmistä ja minä riehaannuin jutun luettuani kommentoimaan asiaa Hesarin Facebook-sivuilla tähän tyyliin:

"Kuva kertoo taas enemmän kuin tuhat sanaa. Kantaväestöä ei edelleenkään kiinnosta lapsenteko ja eiköhän se halu vähene maahanmuuttajiltakin, mikäli he sopeutuvat kunnolla ja alkavat vaurastua ja maallistua. Hyvästä perusturvasta huolimatta lisääntyminen ei ole tässäkään maassa omiaan parantamaan elintasoa. Ja ihan hyvä niin, maapallolla on jo muutenkin liikaa ihmisiä."

Hyvä on, myönnettäköön, että kommentissa oli lievä linkolalainen pohjavire, mutta muuten tuo oli mielestäni sangen korrektisti ja tasapuolisesti sanottu. Missään kohdassa en sanonut, että maahanmuuttajien lastensaanti olisi jotenkin huono asia. Sanoin vain, että maapallolla on liikaa ihmisiä. Ihmisiä! Homo Sapiens! Käsittääkseni minä olen Homo Sapiens siinä missä esimerkiksi tuohon lehtikuvan perheeseen syntynyt suloinen pikku vauva tai vaikkapa joku indonesialainen autokauppias. Arvoisa herra/rouva/neiti Syyllistäjä, itse asiassa heitä oli kaksikin, löysi tuosta kuitenkin välittömästi rasistisen viestin ja antoi ymmärtää, että olen huono ihminen. En siksi, että mielestäni maapallolla on liikaa ihmisiä, vaan siksi, että kehtasin huomata kuvassa olevan maahanmuuttajia.

Maahanmuuttajaperheisiin syntyy yleensä keskimääräistä enemmän lapsia, ellen ole ymmärtänyt asiaa aivan väärin. Suurelta osin se johtuu kulttuurista. Kunhan maahanmuuttajaväestö sopeutuu Suomen oloihin, alkaa (toivottavasti) viimein saada koulutustaan vastaavaa työtä tai pääsee opiskelemaan unelma-ammatteihinsa, heille käy samalla tavoin kuin vanhasta agraarikulttuuristaan vieraantuvalle kantaväestöllekin. Lapset eivät ole enää voimavara, vaan suorastaan elintason kohenemista ja ajankäyttöä rajoittavia tekijöitä. Samaan aikaan valtio hyvin todennäköisesti heikentää tulevaisuudessa lapsiperheiden tukia. Moni moderni pariskunta miettii tarkoin sen yhdenkin lapsen hankkimista. Uskonnon merkitys on monille maahanmuuttajille vielä suhteellisen suuri, mutta todennäköisesti sekin tulee vähenemään. Raha ja korkea elintaso pitävät yleensä huolen siitä, että Jumalan rooliksi jää yleensä lähinnä henkisen tuen antaminen taka-alalta, ellei kaveri saa kokonaan potkuja ja tule korvatuksi erilaisilla terapeuteilla, jotka tuntuvat olevan nykyään kovin muodikkaita. Näin ollen minua tuskin voi haukkua rasistiksi vain sillä perusteella, että intouduin ennakoimaan maahanmuuttajien perhekoon pienenevän, mikäli he pääsevät kunnolla suomalaisen yhteiskunnan jäseniksi ja pääsevät elämään samanlaista turvattua ja suhteellisen vaurasta elämää kuin Suomen kantaväestön keskiluokka.

Tähän väliin huomautettakoon, että tuo visio koskee todellakin vain sitä tilannetta, että maahanmuuttajaväestö saadaan sopeutumaan kunnolla emmekä päästä heitä syrjäytymään, kuten nyt on monien kohdalla jo käymässä. Lisäksi kantaväestöön kuuluvien syrjäytyneiden määrä on pelottavan korkea.

Mutta takaisin asiaan: Ehkäpä minä siis arvon herra/rouva/neiti Syyllistäjän mielestä kuitenkin olen rasisti siksi, että uskalsin väittää ihmiskunnan kasvaneen liian suureksi samassa yhteydessä, kun puhuin maahanmuuttajista. Ehkäpä joku näki siinä vihjauksen siihen suuntaan, että Linkolan keinoja pitäisi soveltaa maahanmuuttajiin ja kaikkiin sellaisiin, joiden ihonväri, kieli ja/tai uskonto ei vastaa minun mieltymyksiäni. Kyllä, minä olen vahvasti samaa mieltä Linkolan kanssa siitä, että ihmisiä on aivan liikaa, mutta en kuitenkaan suosittele minkäänlaista aktiivista harvennustoimintaa, vaan haluan kansojen ymmärtävän, että lisääntymistä pitäisi rajoittaa ja ihmiskuntaa pienentää luonnollisen poistuman kautta. Silloin luonnonvaroja riittäisi kaikille ja jäisipä muillekin eläville olennoille niille kuuluva osuus. Mutta noihin harvennustalkoisiin pitää ryhtyä kansainvälisessä talkoohengessä eikä sillä tavalla, että esimerkiksi suomalaiset tekevät oman osuutensa poistamalla maapallolta kaikki ruotsalaiset ja sen jälkeen udmurtit osallistuvat talkoisiin kitkemällä suomalaiset. Ensin pitäisi pysäyttää väestönkasvu ja sen jälkeen yrittää saada määrää pudotettua vaikkapa jonnekin miljardin tienoille siten, etteivät vanhustenhuollot sun muut toiminnot vaarantuisi. Projekti kestäisi satoja, tuhansiakin vuosia, mutta onhan tässä aikaa ennen kuin ystäväisemme Aurinko kasvaa punaiseksi jättiläiseksi ja nielaisee tämän pikku palleroisemme. Utopiaa, kyllä, mutta ei suinkaan rasismia!

Suvaitsemattomuus on aina syvältä. Ja tällä kertaa suvaitsemattomia olivat arvoisat herrat/rouvat/neidit Syyllistäjät. Minulla on hieman raju tapa ilmaista asioita, mutta ei tuosta kommentistani pitäisi löytyä pätkääkään rasismia, kunhan sen lukee kunnolla.

Tänään sain ilon ja kunnian osallistua myös Lähi-itää koskevaan ystävällismieliseen pikku väittelyyn, mutta siitä kerromme ensi viikolla. Jos Mossad ja Hamas antavat luvan...

Vielä tähän loppuun tiedotus sille ihmiselle, joka ajeli edessäni Monninkylä-Askola-välillä Askolan suuntaan: Siinä kohdassa, jossa teollisuusalue loppuu, on aivan selvästi näkyvä kyltti, joka ilmoittaa nopeusrajoituksen muuttuvan kahdeksaankymmeneen kilometriin tunnissa!