Prinsessa Elli I Karvarinta tiedottaa:

  • Rinnanympärys on kasvanut sentillä, kahdellakin jos mittausvälineenä käytettävää rullamittaa pidetään löysällä. Prinsessa Elli I Karvarinta on asiasta hyvin tohkeissaan.
  • Paino on pudonnut. Enää pieni puserrus, niin vaaka näyttää alle sata kiloa ensimmäistä kertaa sitten 1980-luvun. Prinsessa Elli I Karvarinta on asiasta perin tohkeissaan.
  • Painoa on pudotettava vielä ainakin kuusi kiloa. Muuten prinsessa Elli I Karvarinta pysyy Prinssi Erkki I Karvapallina. Painoindeksin on oltava enintään 30 ennen sukuelinkirurgiaan pääsyä. Näin kertoi Satu the Ilkeä Hoitajatäti (joka on oikeasti kiva, hyvää jatkoa hänelle). Prinsessa Elli I Karvarinta on asiasta varsin käärmeissään.
  • Lähiaikoina on odotettavissa kutsu puheterapiaan, jossa pitäisi opetella puhumaan kuin prinsessa. Nyt allekirjoittanut puhuu kuin viskiin ihastunut sarvikuono, mutta terapiaistuntojen jälkeen puhe kuulostanee Mikki Hiiren ääntelyltä. Prinsessa Elli I Karvarinta piipittää innosta kuin Disneyn piirretyistä tuttu pallokorvainen eunukkijyrsijä.
  • Lähiaikoina on tulossa myös kutsu partakarvojen nypintäoperaatioon. Prinsessa Elli I Karvarinta raapii hilsettä parrastaan hämmentyneen odotuksen vallassa.
  • Lara, japanilais-siperialainen prinsessakoira, on hyvin väsynyt. Se on riehunut neljä päivää putkeen ystävänsä Lulun kanssa. Siperialaiset sukujuuret paljastuivat vasta tänään, kun Laraa ja Lulua ulkoiluttaneet kädelliset tajusivat eläimellä olevan yhtä monipuolinen äännevarasto kuin siperialaisilla rekikoirilla. Ulkonäköön siperialaisjuuret eivät ole vaikuttaneet, mutta koska kyseinen seutu on matkan varrella, kun Japanista tullaan Suomeen, niin pieni geenien sekoittuminen on ollut hyvinkin mahdollista. Isänsä puoleltahan tuo karvapylly on japaninspanieli. Prinsessa Elli I Karvarinta on havainnostaan erittäin ylpeä.
  • Rintakarvat ovat entisellään. Prinsessa Elli I Karvarinta ei ole asiasta erityisen mielissään, mutta toisaalta se tarjoaa mahdollisuuden sipsutella pihalla edelleen ilman paitaa, vaikka rinnat ovatkin jo hieman kasvaneet.
  • Syksy saapuu ja vähentää mahdollisuuksia sipsutella pihalla siveettömästi tissit paljaina. Koska kelien viilenemisen aiheuttama riemu on suurempi kuin siveettömästä sipsuttelusta koituva ilo, on prinsessa Elli I Karvarinta asiasta peräti täpinöissään.
  • Kivenjalostus on ollut tänä vuonna kohtalaisen hiljaista. Täyttä päivää on toki saanut tehdä, mutta ei ole tarvinnut olla ylitöissä. Prinsessa Elli I Karvarinta on hitusen pettynyt.
  • Ensi perjantaina allekirjoittanut matkustaa ystävänsä kera Mäntsälään katsomaan sirkusta. On olemassa mahdollisuus, että allekirjoittanut myydään ilkeälle sirkustirehtöörille friikkinäytöksen vetonaulaksi. Ei hyvä!