Että voikin taas ihmisrauniota vituttaa! Työmaalla kaikki sujuu hyvin, kunhan vain jaksan ravata siellä 2-3 kertaa päivässä. Lisäksi alkaisi olla paineita tehdä pidempää päivää. Tuo karvakorva rajoittaa ylityöskentelyä hieman, mutta ei kokonaan estä sitä. Rakastan työtäni ja minusta on mukavaa tehdä sitä enemmänkin kuin kahdeksan tuntia päivässä. Koiraa suurempi ongelma on kuitenkin tämä perkeleen talonrotisko, joka murenee käsiin ja jonka isännöitsijäksi olen joutunut. Melkein joka viikko joudun metsästämään jonkin sortin ammattilaista tekemään jotain korjausta ja se tarkoittaa tietysti sitä, että joudun soittelemaan ympäriinsä puhelimella. Jumalauta, kuinka vihaankaan puhelimella soittamista! Se on täysin luonnotonta puuhaa! Maailman vastenmielisin asia! Ja kuinka ollakaan, erityisesti putkimiehet, joita tietysti pitää perkele soitella tähän huojuvaan talonpaskaan joka toinen minuutti, ovat näillä nurkilla sellaisia saatanan ylimielisiä paskoja, että heille pitää soittaa ainakin kolme kertaa ja muistaa joka helvetin kerta kontata polvillaan anelemassa, jotta heidät saa paikalle katsomaan tilannetta. Sitten he tuumaavat, että "joo, tähän tarvitsee hakea Timbuktusta naapurin Sepon traktorilla sellainen tulitikkuaskin kokoinen mystinen osa, tulen ensi viikolla uudelleen." Ja kun ensi viikko on mennyt eikä putkipelleä kuulu, alkaa se saatanan soittelu ja aneleminen uudelleen. Kaiken lisäksi joudun olemaan kaikki ne pikku putkenpätkän korjaamiseen kuluvat helvetilliset viikot valmiina lähtemään töistä kesken päivän kotiin availemaan ovia Hänen Ylhäisyydelleen, koska Hän saattaa tupsahtaa pihaan ihan milloin vain.

Joko muistin kertoa, että VIHAAN PUHELIMELLA SOITTAMISTA, JUMALAUTA?!?!

Kaikkein suurin vitutuksenaiheuttaja on kyllä tämä saatanan pääsiäinen. MINKÄ HELVETIN TAKIA TÄYTYY PYHITTÄÄ NELJÄ PÄIVÄÄ JOLLEKIN PERKELEEN 6000 VUOTTA SITTEN KEKSITYLLE PALESTIINALAISELLE SATUHAHMOLLE JA TÄMÄN POIKANA ESIINTYNEELLE MIELIPUOLELLE, JOKA 2000 VUOTTA SITTEN RIPUSTETTIIN RAAJOISTAAN PUUHUN? Miksi tuollaisten saatanan kyrpien takia pitää sulkea kokonainen valtakunta päiväkausiksi ja vaikeuttaa näin esimerkiksi juuri niiden helvetin putkihyypiöiden metsästystä, jumalauta? Kyllähän asia on niin, että uskovaiset saavat vapaasti uskoa jumaliinsa tai vaikka Joulupukin ja Suuren Kurpitsan epäpyhän seksisuhteen tuloksena syntyneeseen Suureen Joulutorttuun tai rakkauteen tai muuhun yhtä uskottavaan paskaan, mutta meidän työtätekevien ihmisten elämää ei pitäisi moisilla hihhuloinneilla pilata, perkele! Nyt on maanantai ja aion mennä työmaalle, mutta joudun saatana hipsimään siellä sukkasillani enkä voi tehdä mitään kunnolla, koska läheisessä talossa asuva saatanan kyyläävä pikku paskahousu saa heti tekosyyn kitistä jollekin perkeleen kukkahattuviranomaiselle, että "siellä sitä mekkaloidaan pyhäpäivänä ja häiritään meidän hurskaiden ihmisten hartaudenharjoitusta..." JUMALAUTA, MITÄ PASKAA!

Koira alkaa kuulemma ennen pitkää muistuttaa omistajaansa. Saapa nähdä millainen peikko tuosta iloisesta, söpöstä ja sosiaalisesta pennusta vielä tulee.