Muutama viime aikoina kaihertanut asia tulee tässä taas.

Työ: Mikään ei etene, kun olen yskinyt kaiket yöt keuhkorakkuloitani makuuhuoneen seinälle. Nipin napin olen jaksanut tehdä normaalin työpäivän, ylitöistä ei puhettakaan.

Olo: Olo on ollut omppuinen, kuten tuosta työmaininnasta voi päätelläkin. Erehtymätön sisäinen lääkärini on sitä mieltä, että tämä on keuhkoputkentulehdus. Onneksi ilmeisen lievä sellainen (kammottavaa yskää lukuunottamatta) ja kaiken lisäksi paranemassa.

Ikkunaprojekti: Kirottu projekti on seissyt jonninjoutavan sosiaalisuuden ja köhän takia jo viikkokausia. Ensi viikolla jatkan sitä vaikka henki menisi.

Ihmissuhteet: Olen tutustunut jonninjoutavan sosiaalisuusrupeamani aikana muutamaankin miellyttävään ihmiseen. Vihaan kaikkea kanssakäymistä ihmisten kanssa, mutta ei se sitä tarkoita, että vihaisin ihmisiä. Yli vuorokauden yhtäjaksoinen rupeama miellyttävienkin ihmisten seurassa vain imee minusta mehut. Ja noita rupeamia on ollut nyt paljon. Kaiken huipuksi veljeni Tiomo on nyt asunut täällä reilun kuukauden eikä loppua näy. Kaipaan jo suunnattomasti niitä aikoja, kun saatoin mennä aamulla vessaan ilman pelkoa siitä, että pienen ja söpön nenäni uljaat hajureseptorit halvaantuvat puoleksi vuorokaudeksi. Eikä vessan ovi ollut niinä menneinä onnellisina aikoina koskaan lukossa, sinne pääsi ihan milloin vain. Mutta ne ajat ovat historiaa nyt.

Räkänokat: Joku saatanan alikehittynyt räkänokkainen pikku paskahousu kaasuttelee taas isukin ostamalla autonromulla tuossa ulkona. Kaasuttelee väärän miehen ikkunan alla. Isukki saa pian ostaa alikehittyneelle räkänokkaiselle pikku paskahousulleen uuden romun, kun tuo vanha löytyy Porvoonjoesta ajokelvottomaksi rusikoituna...

Rakkaus: Päivästä toiseen rakkaus, tuo mielisairauksista vastenmielisin, jaksaa yllättää mitä moninaisimmilla kidutustavoillaan. Olen äärettömän onnellinen siitä, että olen itse saanut pysyvän vastustuskyvyn tuota hirviötä vastaan. Toivon todella, että kaikille muille kävisi yhtä onnellisesti. Eihän tuosta pelleilystä tule yhtään mitään!

Kunnallinen terveydenhuolto: Yritin viime torstaina kysellä lääkäriaikaa paikallisesta terveyskeskuksesta tämän köhäni takia. Vastaus oli suunnilleen tällainen: "Voi pikku ääliökulta, yritä nyt ymmärtää, että tämä on TERVEYSKESKUS! Ei täällä mitään sairaita hoideta. Eihän meillä ole täällä lääkäriäkään. Mene ruinaamaan antibioottejasi Porvoosta työterveyslääkäriltäsi. Jos et satu olemaan työssäkäyvä ihminen, yritä kuolla tautiisi niin että se aiheuttaa meille mahdollisimman vähän häiriötä. Kuulemiin!" En mennyt Porvooseen. Kuolen piruuttanikin tähän tautiin, jos tämä lupaavista merkeistä huolimatta ei paranekaan. Muistakaa kertoa lämpimät terveiseni paikalliselle terveyskeskukselle kuolemani jälkeen!

Veikkausjono: Jostain käsittämättömästä syystä kaupan veikkauspiste ei ole aiheuttanut ongelmia viikkoihin. Risti seinään!

Helle: Vihaan hellettä edelleen, vaikka tauti onkin vienyt osan huomiostani enkä ole kyennyt kärsimään kakkakeleistä täysipainoisesti. "Onneksi" nämä kammottavat säät jatkuvat näillä näkymin vuoden loppuun asti. Minulla on siis aikaa kirota ja marista.

Paikallinen putkimies: Jouduin soittamaan neljä (4) kertaa ennen kuin sain tänne putkimiehen! Ensin kaksi yritystä sellaisille tyypeille, joista toinen oli lomalla ja toinen kiireinen, ja sitten lopulta eräälle hiipparille, joka suvaitsi saapua paikalle vasta toisen puhelun jälkeen, vaikka asia sovittiin valmiiksi jo ensimmäisellä kerralla. Ja minähän vihaan soittamista yli kaiken. Mikä parasta, vessassa oleva vuoto ei loppunut! Se pieneni hieman ja samalla vesi alkoi tippua sellaisesta kohdasta, johon on vaikeampi laittaa astiaa alle. Ihanaa! Tuollaisia röörihemmoja tämä maa tarvitsee lisää! Ei ainakaan lopu työt päteviltä putkimiehiltä eikä kosteusvaurioiden korjaajilta.

Japanilainen vaijerisaha: Kehuin tuossa viikolla Facebook-kavereilleni (on minulla sellaisiakin ainakin kaksi! Äiti ja sisko...), että japanilainen vaijerisaha toimii viimein kuin unelma   Seuraavana päivänä siitä katkesi vaijeri...

 

Lisäys: Suvi ja Suvin karvaiset pojat ovat suloisia!