Viikkokausia p**kalehdet (siis iltapäivälehdet) ovat taas hehkuttaneet helteen ihanuutta. Ehkä naurettavin lööppi oli tällainen: "Ihanan kuuma loppukesä tulossa!"

Nyt kun se s**tanan helle sitten toden teolla alkoi ja ihmiskuntaa riivaava Aurinko-niminen oranssi p**ka pääsi tositoimiin, olikin toisen p**kalehden lööpissä jo teksti: "Aurinko paistaa liian kuumasti!"

Sitä saitte mitä kerjäsitte, s**tanan kurap**seet, kusiset journalismin nekrofiilit! Minä en ole hellettä tilannut, minulla on siis täysi oikeus olla hellekriittinen, mutta p**kalehtien ei kannata nyt kitistä yhtään, p**kele!

Senttiäkään en ole kusenkeltaisen lehdistön laariin antanut enää vuosikausiin enkä tule antamaan!

Muuten on ollut ihan kivaa. Linnut söivät viime yönä kitin maalatusta ikkunasta, jonka hölmönä unohdin yöksi ulos. Töissä on jumalaton kiire muutenkin ja sitten tulee aina joku älykääpiö, joka haluaa tasmanialaisen vaginan muotoisen kiven ristipäähakattuna kolmessa sekunnissa, kiitos...

Elämä on ankeaa muutenkin (muutamasta hurmaavasta ihmisestä ja eläimestä huolimatta), mutta helle tekee tästä maallisesta mönkimisestä helvettiä.