Lupaan, että tämä on viimeinen eduskuntavaaleihin liittyvä päivitykseni tämän vaalivuoden osalta, ellei jotain yllättävää tapahdu sillä rintamalla.

Kun nyt on muotia syyttää persuja joka asiasta, niin liityn itsekin intellektuellien (persujen vihaaminen on intellektuellia, heidän äänestämisensä puolestaan viharikos) kansalaisten joukkoon ja heitän oman kiveni. Poimin Hesarin verkkosivuilta muutaman otsikon ja aion nyt todistaa, että persut ovat syyllisiä jokaiseen tapahtumaan.

  • Alamaailman isku keskellä Pariisia, ihmisiä ammuttiin kahvilassa - Persujen tilaama isku. Uhrit olivat takuulla maahanmuuttajia, suomenruotsalaisia tai homoseksuaaleja. Hyi, persut, hyi!
  • Madrid saa kopion Sergio Ramosin hajottaman cup-pokaalin tilalle - Sergio Ramos on ilmeinen persu. Hyi, Sergio, hyi!
  • Nainen jätti äänestämättä sukulaistaan – ja paljastui - Sukulainen on takuulla persu ja nyt hän on pahoinpidellyt naisparan. Hyi, sukulainen, hyi!
  • Ylisen EM-judo kesti yhden ottelun ajan - Vastustaja oli varmasti persu ja siksi on ilmiselvää, että hän on otellut sääntöjenvastaisesti. Hyi, ulkomaalainen judoka, hyi!
  • Oleskeluluvan odottaja saa kävellä päivät pitkät Sisiliassa - Sisilian vaalipiirin persut ovat järjestäneet asiat niin, ettei Sisiliassa ole enää julkista liikennettä ja viattomat ihmiset joutuvat kävelemään. Hyi, Sisilian persupiiri, hyi!
  • Maalivahti Lasak seuraa Jortikkaa Habarovskiin - Jortikka on persu, aivan varmasti on, ja hän on uhkailemalla ja kiristämällä saanut kaapattua Lasak-paran Venäjänmaalle. Hyi, Hannu, hyi!
  • Rafinha jatkaa Klubissa kauden 2013 loppuun - Itse asiassa ei jatka, koska persut järjestävät maailmanlopun talvipäivänseisauksen aikaan vuonna 2012. Tämä on ennustettu Maya-intiaanien kirjoituksissa ja lukuisissa JIM-kanavan dokumenteissa. Rafinha-paran sopimus siis katkeaa kesken kaiken. Hyi, te inhottavat apokalyptiset persut, hyi!
  • Humalainen oli ajaa poliisin päälle Kemissä - Poliisi oli persu. Hän juotti viattoman ihmisen humalaan ja lavasti sitten yliajotilanteen. Hyi, persupoliisi, hyi!
  • Osa kaupunkia vajosi vyöryn mukana, kymmeniä kuollut Filippiineillä - Persujen Jytky aiheuttaa maanvyörymiä Filippiineillä asti. Hyi, jytkypersut, hyi!
  • Asiantuntija: Kosmonautit eivät harrastaneet seksiä avaruudessa - Persut aiheuttivat kosmonauttiparoille impotenssia, joka ei parantunut edes painottomuudessa. Hyi, letkunveltostajapersut, hyi!
  • Aktivisti: Syyrian turvallisuusjoukot ampuvat mielenosoittajia - Mielenosoittajat olivat persuja, jotka ampuivat toisiaan tyypillisissä persuiltamissa ja lavastivat sitten turvallisuusjoukot syyllisiksi. Hyi, Lähi-idän lavastajapersut, hyi!
  • Poliitikot peräävät Applelta selitystä iPhonen väitetystä tietoturva-aukosta - On ilmeistä, että iPhonen suunnitteli persu ja tietoturva-aukko on ujutettu sinne aivan tarkoituksellisesti. Hyi, Ameriikan koodaripersu, hyi!
  • Sunnuntaisuomalainen: Lipponen kutsuu vaaleja junttikapinaksi - Kuningasjuntti Lipponen on ilmiselvä kaappipersu, ei hän muuten olisi niin ruma ja ylimielinen. Hyi, kaappipersu, hyi!
  • Tuhannet kerääntyneet Jerusalemiin ristisaattoon - 2000 vuotta sitten yksi ainoa puuseppä jaksoi jonkun satunnaisen kadunmiehen avustamana kantaa ristin Jerusalemin keskustasta Golgatalle. Nykyään siihen tarvitaan tuhansia. Ihmiskunnan fyysinen kunto on romahtanut, koska persut rakastavat epäterveellistä ruokaa. Hyi, lenkkimakkara- ja olutpersut, hyi!
  • Pääsiäisen menoliikenne hiljentymässä - Persujen syytä! Ihmiset eivät uskalla matkustaa pääsiäiseksi maakuntiin, koska pientareilla saattaa vaania verenhimoisia persuja. Hyi, tienposkipersut, hyi!
  • Aamuöinen katuseksi tuli kalliiksi saksalaispariskunnalle - Saksan vaalipiirin persut siellä irstastelivat pannessaan täytäntöön Raamatun Lisääntykää ja täyttäkää maa-kehotusta. Hyi, hävyttömät persut, hyi!
  • Hämeenlinnassa katutappelussa käytettiin kyynelkaasua - Aiemmin mainitut Lähi-idän lavastajapersut varastivat mellakkapoliiseilta kyynelkaasua ja lähettivät sitä Hämeenlinnan katutappelupersuille, jotka sohivat sillä viattomien intellektuellien (siis muita kuin persuja äänestäneiden) silmiä. Hyi, Hämeenlinnan mellakkapersut, hyi!
  • Arvaa, mitkä näistä äänistä hylättiin - Tietysti ne, jotka menivät muille kuin persuille. Hyi, ääniä laskeneet vaalivilppipersut, hyi!
  • Poliisi: Tuhopolttaja sytytti kuusi tulipaloa Hangossa - Ei liene epäilystäkään, että poliisi on persu ja syyttelee siksi viattomia intellektuelleja tuhopoltoista, vaikka oikeasti tulipalot syttyivät kun vanhanaikaiset persut yrittivät polttaa pärettä saadakseen valoa asuntoihinsa. Hyi, poliisipersu, hyi!
  • Jalkapallotoimittajat: Liigajumbo West Hamin Parker vuoden paras - West Hamissa pelaa paljon persuja, siksi se on liigajumbo. Hyi, jalkapallomaailman häpeäpilkkupersut, hyi!
  • Ex-jäsenet: Satakuntalainen lahko kuritti lapsia rajusti - Satakuntalainen lahko = Satakunnan PerusSuomalaiset Ry. Hyi, lahkopersut, hyi!
  • Eduskunnasta putoaminen tuli kalliiksi monelle ehdokkaalle - Kirotut persut veivät toisten työt. Hyi, työnriistäjäpersut, hyi!
  • Lotto arvotaan vasta pääsiäissunnuntaina - Persut sotkivat ajanlaskun. Suomi taantui keskiajalle ja Veikkauskin sekoilee päivissä. Hyi, aikamatkaajapersut, hyi!
  • Time-lehden listalle valittu Vesterbacka: "Ihan mieletön juttu!" - Vesterbacka tarkoittanee persujen vaalivoittoa. Mieletöntähän se on, että rasistinen junttilauma, joka on samanaikaisesti äärioikeistolainen ja kommunistinen (esim. Hesari on toitottanut kumpaakin näkökulmaa), valloittaa koko eduskunnan ja pystyy nyt ihan yksinään laatimaan järjettömiä lakeja ja rakentelemaan keskitysleirejä. Suomen kolmanneksi suurimpana puolueena Perussuomalaiset hallitsee itseoikeutetusti koko maata, aivan kuten kaikki tiedotusvälineet ovat meille kertoneet. Hyi, mielipuolipersut, hyi!
  • Turkkilaislehdet: Istanbulin formulakisaa ei ajeta 2012 - Persut aiheuttivat vaalivoitollaan öljyn maailmanmarkkinahinnoille sellaiset korotuspaineet, ettei ole varaa enää ajella jonossa ympyrää pienillä, ylitehoisilla avoautoilla, joissa on kammottavan kova ääni ja olematon tavaratila. Hyi, maailmantalouden kaatajapersut, hyi!
  • USA lähettää miehittämättömiä taistelulennokkeja Libyaan - Persujen takia edes Yhdysvalloilla ei ole enää varaa rakentaa niin tilavia lentokoneita, että niihin mahtuisi lentäjä kyytiin. Hyi, lentokoneteollisuuden taannuttajapersut, hyi!

Otsikot on siis napattu Helsingin Sanomien verkkosivuilta, kursivoidut kommentit ovat omiani.

Noin. Eiköhän Jytky ala olla minun puolestani käsitelty. Palaan taas jatkossa normaaleihin aiheisiini, siis omaan hurmaavaan itseeni ja rakkaaseen työhöni.

Hyvää pääsiäistä!